Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smysly

Smysly

H.I.L. Básně » o Životě

Anotace: hmat,chuť,sluch,zrak,čich...

V ruce hmat,
v ústech chuť,
v šachách mat,
padá suť.

V uších sluch,
v očích zrak,
v noci duch,
ve dne drak.

V nose čich,
v těle duše,
na stole líh,
papír od tuše.

V hlavě strach,
v srdci díra,
sedí tu vrah,
na mě zírá.

Smysly klamou,
lidi lhají,
sny se lámou,
zrady zrají…
Publikoval(a): H.I.L., 13.2.2011
Přečteno (224x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé, Leenka, klarik96, koala-pancake, XYX, Baruet, Jiko

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 03:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti