Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Svět

Svět

Hášaša Básně » o Životě

Anotace: Pár věcí, které na mně v poslední době zanechaly určitou stopu

Co se všude kolem děje?
málo kdo se ještě směje
úcta je neznámý pojem
respekt také, mám ten dojem.

Dnes už nenarazíš na dobrý skutek
světe, nad tebou já držím smutek
že místo lásky nenávisti ty si teďka ceníš
a že opouští tě mladí lidé teď už ani nevíš...
Publikoval(a): Hášaša, 27.5.2018
Přečteno (113x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: C.I.F, Áďulinka, Klarineb, Lindos, gogol, Mirastus, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 23.4.2024 10:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti