využijž kapku, bratře
využijž kapku, bratře
z nitra se ozývá
vlčí hlas
nutí karkulku
nalít si další whiskey
z nitra všech peripetií
a nehynoucích krás
při dobrým pití
není jen humor břitký
pohlaď rozcuchaný vlasy
polib víčko z mokrých řas
slunce taky vychází
a slunce taky zapadá
další noc
lepší prázdná lahev
než prázdný srdce
další memento mori
žij, jen ne na suchu
žij do poslední kapky
Publikoval(a):
Michelle.Morrigan, 25.5.2018