Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Z ničeho nic...

Z ničeho nic...

Z ničeho nic se rozpršelo
podruhé už to nestihnem
jednou se milovat vím že je málo
však pořád lepší než vůbec ne

Pod mostem čekáme na konec deště
a vůbec nic nás nedělí
v jakémsi novém čistém světě
jež před malou chvílí jsme stvořili
Publikoval(a): Lindos, 25.5.2018
Přečteno (126x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: kopretina7777, Michelle.Morrigan, Mirastus, Martin Havlíček, Gaia., Marcone, gogol, slunečnice69, děda včela, Klarineb

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti