Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Jsem kapka či rosa

**Jsem kapka či rosa

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: ...nevím,nevím,nevím

**~~**
Ahoj...
dnešek mne pozdraví
a já mu odpovím
je trochu zamračený
ale je laskavý
slunce se pousměje
ty mraky odhrne
a pak nás uvidí
jak se usmíváme.

Červánky,beránky
a ještě modré z nebe
všechno my vnímáme
i když trochu zebe
někdy nám představí
i sněhové vločky
vidíte lidičky
honí se mezi domy
jak malé bílé kočky.

Jednu si chytím
a koukám co se stalo
něco tu bílou vločku
asi začarovalo
schovám tě,chceš?
Něco mi pošeptalo
dnes už mě nenajdeš.
Jsem kapka,jsem rosa
jsem voda či slza
jsem dnešní den
jsem třeba jenom sen...
----------
Publikoval(a): Květka Š., 22.5.2018
Přečteno (71x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, gogol, Mirastus, Lindos, děda včela

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 07:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti