Brána
Brána
Anotace: ...a ti, co pýchu v srdci mají, kam ti se asi ubírají?
Brána
Kam vede cesta má?
Do nebe nebo do Pekla?
Jen prostě jdeme cestou svou.
Ráno se probouzíme s otázkou
a večer usínáme s přáním svým,
abychom dál kráčeli za tím tajemstvím.
A ti, co mají v srdci pokoru,
možná, že půjdou nahoru
a ti, co pýchu v srdci mají,
kam ti se asi ubírají?
Publikoval(a):
Marie Bernadeta, 21.5.2018