Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nemusí kapat...

Nemusí kapat...

Lindos Básně » ?nezařazené?

Anotace: Ač neoptimistická psaná z radosti a pro radost...

Z nebe nepadá božská mana
spíš občas blesky srší
říká si dívka když není panna
nemusí kapat hlavně že prší

Co z kočky je myši chytá
většina lidí se bojí myší
nevěří hladové lásce ta jež je sytá
nemusí kapat hlavně že prší

Veliké jsou v Himalájích hory
však lidská tupost je ještě větší
říká si kdo zažívá love-story
nemusí kapat hlavně že prší

Materiálně přízemní jsou dnešní časy
možná že zítra budou lepší
rohlíkem opít se dají masy
nemusí kapat hlavně že prší

Na nebi podivné létající stroje
nebe a peklo se prý trochu liší
pod zemí havíři vrtají sloje
nemusí kapat hlavně že prší

Z nebe nepadá božská mana
z hlubin propastí prázdno čiší
nejistota ta je tu s náma
(co když nás do ní co když nás strčí?)
nemusí kapat
hlavně když prší
Publikoval(a): Lindos, 19.5.2018
Přečteno (95x)
Tipy (22) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: C.I.F, Lastra, Michelle.Morrigan, Adminak, Gaia., Marcone, Martin Havlíček, děda včela, gogol, Klarineb

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti