Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Transplantace srdce...

Transplantace srdce...

Klarineb Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Jsem v pořadníku...

Transplantace srdce

Dozrál čas, jsem konečně v pořadníku
diagnóza: zlomené srdce v otazníku
prý bolavý srdeční sval na dranc už mám
ztuhnul mi na kámen, je samý šrám...

Ta bolest jenž nepostrádá hloubku
nutí mě trpět zamotanou v klubku
v beztvaré hmotě myšlenkových nitek
a ticho prázdné vaakum tvoří zbytek

ztvrdlo mi srdce pobité chladným nezájmem
komory a předsíně se už jen těžce stahují
a ač rozjitřená mysl s city otevřeně v tichu řve
ty odcházíš, bez upozornění pryč, potají...

Dnes jsem na řadě, tichý blázen prostřelil si hlavu
z lásky nebo nepochopení s ním v bezčasí si plavu
s novým dnem se ke starým zvykům nerada vracím
zítra bude vše jinak, s novým srdcem po transplantaci...
Publikoval(a): Klarineb, 19.5.2018
Přečteno (172x)
Tipy (20) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ivankaaknavi, C.I.F, Adminak, Gaia., Marcone, Martin Havlíček, slunečnice69, děda včela, gogol, RózaPek

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 04:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 8 stránek.
roboti