Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Malá ryba v oceánu

Malá ryba v oceánu

V očku jehly se nitky sběhly
spřádaly sítě a lovili sny
strádaly dny prázdna skrytě
když se všechny cíle slehly.

Jsem sešitý od hlavy k patě
svými sny od druhých stran
probouzen vždy ze závratě
těch sivobílých vran.

Pojď sem, volá.
Kde jsem?
Hlas pode mnou
hlas nade mnou
hlas ve mně.

Ztracený v konstrukci mainstreamu
hrajou si se mnou jako kočky
kočky a mají z toho velkou psinu
nechte moje klubíčko nití

Nechte mojí podstatu bytí.
Pojď sem, volá.
Kdo jsem?
Publikoval(a): Cygnus, 17.5.2018
Přečteno (51x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: RózaPek, Mirastus, gogol, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 05:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti