Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Správný směr

Správný směr

Claire Tinkova Básně » o Životě

Anotace: někdy se každý musí zastavit a změnit směr

Jako věčný oponent,
hledám správný argument.

Poslouchám a slyším slova,
ale od začátku ne byla ta správná volba.

Někde se stala chyba
a já nechápu, proč je všechno dřina.

Klaním se těm, co vstávají
a úsměv druhým dávají.

Zpytuji svědomí pro odstranění pýchy,
abych omluvila svoje omyly a cizí hříchy.

Snad je to v mém původu
nebo je vše vina osudu?

Stačí srovnat pravítko a tužky
a k přestřihnutí použít nůžky.

Nepochybuj, že čas všechno srovná
a nikdo vlastně nic nepozná.

A když přerosteš sám sebe,
hledej, co tě k tomu vede.

A o to vždycky jde,
hledat, ztrácet, vracet
po cestě vlastním osudem kráčet............
Publikoval(a): Claire Tinkova, 16.5.2018
Přečteno (95x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Gaia., gogol, Mirastus, děda včela, Klarineb, Makaveli

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti