Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nepoučitelná

Nepoučitelná

Doufat si a snít.
Přemýšlet a bdít.
Trápit se dále jediným slibem
Zůstávat nastálo pod něčím vlivem.

Kárat se a prohrávat.
Slibovat a nalhávat.
Uzavírat se v citové kleci.
Mít víru v to, že to nejsou kecy.

Nevnímat a milovat.
Prožívat a zpytovat.
Mlčet v hluku plynoucího davu.
Nepodávat se tomuhle stavu.

Netřeba si nalhávat,
Když už je čas prohrávat.
Prostě začít odznova.
Zas a pořád dokola.
Publikoval(a): Ema Caesar, 15.5.2018
Přečteno (194x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ivankaaknavi, Lindos, Mirastus, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 23:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti