Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

hozen s kotvou do moře

hozen s kotvou do moře

už starej byl
a každou chvíli spal
už byly pryč
ty časy
kdy mu často stál

sto ponoření
nevídaných krás
jen s ní
jen s ní

první
další
poslední

jakej to paradox
že duch s věkem zesiluje
a tělo slábne

vajgly v popelníku
stárnou rychlejc

není šance
ale pořád je příležitost
v tomhle suchozemským moři

prach na gramofonu
se ti směje
zaseknutá deska Brahmse
kterou otočíš
se ti směje
sešlej koberec
se ti směje

šedej humor
když v těle
najdou tumor

kašleš na to
zapálíš si

jsi linoucí se tichem
zaseknutá otočená deska
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 15.5.2018
Přečteno (42x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: RózaPek, Martin Havlíček, Gaia., Mirastus, Makaveli, Remy M. Manniac, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti