Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jed pod kůží

Jed pod kůží

Jed pod kůží

Stojím uprostřed cesty,
co nikam nevede.Stáčí
se kolem mých nohou
jak had,co chce mě uštknout.

Jed pod kůži vniká srdce
žalem puká.

Stojím uprostřed cesty,co
ji ostré trny lemují.
Krůpěje krve mé stopu
zanechávají.

Jed pod kůží trny,co
bodají až k samé záhubě
mě dohnaly.

Uprostřed cesty stojím
a nikde žádný květ.
Cítím jak jed pod kůži
proniká srdce žalem puká.

Jed pod kůží trny,co do
krve mě zranily.Oči uplakané
se na vždy zavřely.V dálce
slyším andělský hlas má duša
vzlétla vysoko do oblak.
Publikoval(a): slunečnice69, 10.5.2018
Přečteno (40x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: RózaPek, Květka Š., gogol, Lindos, Klarineb

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti