Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bublina...

Bublina...

Klarineb Básně » ?nezařazené?

Anotace: ....znáte ten pocit, když se bublina nafoukne do maxima a pak praskne?...

Trápím se...

Tonu ve vlnách tiché bezmoci
ztracená v ránech i po nocích
trápím se...

Pro perly poházené v ranní rose
pro smutek z trávy nepokosené
v němž ztratím se...

Krásná duhová mýdlová bublina
praskla a teď ztrácí se v hlubinách
ve slovech...

Ostrov se vynořil, jen co se přiblížíš
plavu k mizícím břehům blíž a blíž
jen už žádný spěch...
Publikoval(a): Klarineb, 9.5.2018
Přečteno (82x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: RózaPek, děda včela, Lindos, Gaia., Mirastus, gogol, slunečnice69, donne

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 21:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti