Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hľadanie slnka v hmlách, Hriech

Hľadanie slnka v hmlách, Hriech

HĽADANIE SLNKA V HMLÁCH

Vzťah.
Prekročený prah
lásky v hrách.

Bez otázok.
Odpovedí.
Piť zo seba, keď telo smädí.

Telo telo hostí do sýtosti.
Bez očisty spovedí.
Bez prísah.

Bez zmluvy vernosti
čistoty, svätosti,
manželstva stálosti,
istoty z Istoty...

Bez snáh.
Vzťah.

Hľadanie slnka v hmlách.


HRIECH

Kráčame spolu
z brehu dolu.
Už.

Poznačený každý
lúčime sa navždy.
Nuž?

Ty nie si moja žena
ty nie si môj muž.

Plač?
Smiech?
Hriech.
Nech.

Láska túž, túž.



Anna Vodičková
Publikoval(a): anna41, 9.5.2018
Přečteno (73x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti