Věci mezi...
Věci mezi...
Andělé nejsou tam kde by být měli
třeba se jenom někde zapomněli
obzor je modrý ale do bíla zrní
jsou věci mezi nebem a Zemí
Úžasná cesta směrem od budoucnosti
tajemno nás nese a touha ta nás hostí
jak tušil Einstein vše je relativní
jsou věci mezi nebem a zemí
Krátká chvíle tam a dlouhý čas je zpátky
jen párkrát se prochází zamčenými vrátky
jen párkrát se člověk vyhřívá na výsluní
jsou věci mezi nebem a zemí
Někdo se směje a druhý si zoufá
chvíle je rozdávačná anebo skoupá
jsme jí zatrpklí anebo okouzlení
jsou věci mezi nebem a zemí
S pochybnosti v srdci a přece plni víry
důsledně směřujem ke svému cíli
možná je a možná taky není!
Jsou věci mezi nebem a zemí
Vlnovka života a nikdy rovná čára
žádná mezihra(!) vše bere anebo vše dává
buď na vrcholu nebo jak nahý v trní
jsou věci mezi nebem a zemí
Mystická Sinaj se pod námi vlní
pomalu klesáme jdeme na přistání
motory neřvou jen tiše vrní
jsou věci mezi nebem a Zemí
Publikoval(a):
Lindos, 9.5.2018