Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

vztek

vztek

luc išek Básně » Láska ... zklamání

Anotace: prostě prašti

když to bolí nemá to budoucnost
jdi někam přemýšlet a vybít si zlost
prašti nejdřív sama sebe ze všech sil
holka prober se,ty už nechceš aby tě bil
jdi dál, zapomeň na toho zmrda bez cíle
je čas na realitu, je čas si sundat růžové brýle
Publikoval(a): luc išek, 9.5.2018
Přečteno (141x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 09:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti