Řepčení...
Řepčení...
Když se, milí přátelé,
ponoříme v řepce,
můžeme se veselit
a bujarostí hřebce!
Možná, že i dokonce
předejdeme depce,
nedostatku omega,
nebo kleplé pepce!
Mám jen trošku obavy,
až pyl padne hebce,
že nám kůži nabarví
žlutavě a lepce...
... tak snad radši do mechu
doskotačit křepce,
nežli lapat po dechu
v rozfoukané řepce?
Publikoval(a):
Henriette, 7.5.2018