Nejistá a pylová
Nejistá a pylová
Nejistota, voda odstátá v hrníčku.
Spolubydlící otevře vrata
projít je úděl
nabídneš lok, ale on chvátá.
Odstátý čas mnou prochází
tiše, jen občas probublá
zahne za roh historie
a v pylovém víru
sladce a zadýchaně zmizí.
Publikoval(a):
Mari13, 5.5.2018