Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mexičanka s pitím zdarma

Mexičanka s pitím zdarma

laním krokem
procházela se po pláži
už pomalu zapadalo slunce

rozdávala drinky i těm
co dávno si jich neváží

šla pláží
napříč jedovatým světem

chvěly se jí ruce
jak svírala v nich
tác např. s Bloody Mary

rozdávala smích i pláč
když ostatní
opilý písně pěli

divoce jí
ve větru vlasy vlály
písek ve vzduchu
chlapci na kytary hrály

kolem černých očí
měla jemný vrásky
úsměv jí zářil
jak lampy
co navždy zhasly

boky za chůze
vlnily se
pronášejíce tichou
mořskou modlitbu

dlouho už neměla
60 v pase
leč byla bohyní
všech střízlivých ochlastů

a za soumraku
vždy vyšlo
z jejích suchých rtů:
"tancujte muchachas,
ještě nezvedejte kotvy,
na to nám zbyde čas
až budem všichni mrtví"
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 5.5.2018
Přečteno (51x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, gogol, Mirastus, Gaia., Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti