Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

barvám neutečeš

barvám neutečeš

xoxoxo Básně » o Lásce

Anotace: #€%€#€%&#

#

Jak plyne ticho po vodě
tak s tebou zklidňuji dech
a pak naberu na síle pro nádech
ve všech nádherných východech s tebou

Píšeš po těle tajné vzkazy
láska je nástroj mezi stehny
kde utopí se všechny boje
kde najdeš peklo s rájem
nic není víc než tento krásný boj
nic není víc než čistý prožitek

Měsíc na vodě dotváří atmosféru
a hvězdy jsou předehrou
jsi vesmírem a já tvou planetou
jsme hudba která plyne...

Doteky
Pohledy
..polohy
..náhodné otázky
hravé odpovědi

Víno co rozproudí krev
stoupá do hlavy
krásná levitace
úžasné prostory
láska v jarním hávu
ozvěnou ve změněném stavu
kořeny co prorůstají
hebkost co tě svádí
ohen co tě spálí


Vyjádřit to můžem básní
než se jednou budem nenávidět
to co pak z lásky zůstane bude poezie
a kérka na tvých zádech


...nádech a pod peřinou teď
bude otisk mé rtěnky na penisu
budoucnost neřešíme
poplavem proudem než se utopíme


...zítra o tom složí písen

()()()
Publikoval(a): xoxoxo, 3.5.2018
Přečteno (148x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Mirastus, Lugilla, gogol, Marcone, Klarineb, děda včela, Gaia.

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 02:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti