Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Výkřik

Výkřik

Výkřik

Výkřik do ticha v
noci temné.Nikdo
nic neslyšel snad
jen andělé.

Výkřik,co hledá
záchranná křídla v
tichu noci se ztrácí
a oči pláčí.

Ten,co slyšet měl
nezaslechl ten hlas
nešťastný.Ten výkřik,
co zachránit měl se
v temné noci ztratil.

Noc černá jak havraní
křídla ústa už mlčí.
Nikdo nic neslyšel jáká
to škoda.

Oči zalité slzami ústa
mlčí.Duše je nešťastná
usedá na křídla andělská
v temné noci se ztrácí.
Publikoval(a): slunečnice69, 2.5.2018
Přečteno (39x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Lindos, Lipová, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti