Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vystřízlivění

Vystřízlivění

Klarineb Básně » o Životě

Anotace: ...https://m.youtube.com/watch?v=wItBjOqdEV4

Vystřízlivění

S lehkostí padáčků pampelišek
létám na příslibech tvých slov
snáší se z nedozírných výšek
co někam daleko mě odnesou...

Ty věty mne hladí jako vítr
přes sluncem trávu spálenou
a já v mysli vzdávám se ti
v pokoře zlomená v kolenou

bloudím v té duši ztroskotané
zmlácená a až na dno opilá
žhavý oheň uvnitř ještě plane
když vodopád jisker tiše posílá

stojíš přede mnou ve vnitřní nahotě
ta otevřenost mě láká v pokušeních
ve zběsilé jízdě jen taktak držím opratě
vstříc stanici s názvem Vystřízlivění...
Publikoval(a): Klarineb, 1.5.2018
Přečteno (105x)
Tipy (20) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: C.I.F, Lipová, Marcone, děda včela, Dasahor, Makaveli, gogol, Lindos, Gaia., slunečnice69

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 21:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti