Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Probouzení

Probouzení

Ještě jednou se probudím do měkkého světla
kdy se na obloze horko svíjí jako drát
a sladce voní po melounu
a chutná těžce jako měď.

Ještě jednou mě povedeš kolem ohniště
kdy s výdechem zapraská oheň
a ty do doutnajícího popela
pohřbíš několik slov.

Ještě jednou se nám slunce ušklíbne za zády
jak se pomalu ztrácíme
s kotníky popálenými od kopřiv
a je nám do pláče…
Publikoval(a): Lugilla, 30.4.2018
Přečteno (282x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Marcone, gogol, Lindos, Gaia., Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 02:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti