Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**30.4....juchůůůů

**30.4....juchůůůů

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: to ten slet...

++++++++++
Dámy,ženy,děvčata i holky
milé mé kamarádky
„ČARODĚJKY”
ze servisu si vyzvedněte
opravená pometliště
a jak se píše v každém komíně
o půlnoci letíme..
/a žádné až příště/

Na cestu přibalte si smích
a flašku rumu,v noci bude zima
tu radost nikomu neuděláme
u ohně se neohříváme.
A na tom „šibeničním vrchu”
uděláme trochu vzruchu
až do rána se tam juchú,hoduje
opeče se sele,rum se vypije
potom se zpívá,tancuje a křepčí
černého kocoura a sovu
dostane nejlepší.

Měsíc a hvězdy už dávno spí
a nás už svědí bradavice
tak potichu a tajně se ztrácíme
ke všem chlapům,klukům do světnice
do sklepa odložíme pometliště
a těšíme se teď „NA PŘÍŠTĚ”...
Tak kočky,zase za rok
my máme na 30.duben nárok.

~~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 30.4.2018
Přečteno (53x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, děda včela, Lindos

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti