Strom splněných přání
Strom splněných přání
Anotace: Kalpataru -ve starých védských písmech je uváděn jako strom splněných přání...
Kalpataru - strom splněných přání
Sedám pod Srdce, kde je strom přání
košatou korunu vstříc nebi rozpíná
na oltář pověsím stíny, co mi braní
a vydám se vstříc svým vnitřním hlubinám
za branou je jiný, neodkrytý svět
na louku svého života udiveně přicházím
a v úžasu míjím každý barevný květ
na který tou zvláštní cestou narazím
drahokamy zkušeností, poznání procházím
nedozírnou hodnotu v sobě ukrývají
v oceánu prožitých bolestí a nesnází
tóny nádherných zvuků k potěše mi hrají
stojím pod Stromem splněných přání
a najednou mě obklopuje prázdnota
nebeský klid v duši mi krásně zvoní
v těch nejtemnějších propastech života...
Publikoval(a):
Klarineb, 30.4.2018