Moje noční bouřka...
Moje noční bouřka...
Orion odhodil svůj meč
za obzor zbaběle se skryl
z hord cizáckých myšlenek na zteči
prapor mé lásky v nich utopil...
Hluboká noci, týráš mě ve své moci
nepropustíš můj spánek z vězení
hvězdná obloha jako genius loci
sluneční světlo na stíny promění...
Touha a láska, dvě moře v jednom
v sametu tmy se ve mě tiše přelévají
tvé oči jako světla svíčky již blednou
dvě melodie z vybuchlé bouře hrají...
Publikoval(a):
Klarineb, 29.4.2018