Kde jsi
Kde jsi
Kde jsi
Noc provoněná šeříkem
měsíc se na nebi houpe.
Nad hlavou tisíc hvězdiček
orosenou travou chodím bosa.
Slunce se z měsícem vystřídalo
lásko mě se po Tobě celou noc
stýskalo.Vůně z šeříku mě uspala
polibku jsem se nedočkala.
Lásko kde jsi.
Vzduchem se line vůně z šeříku.
Vsadě se pyšní jabloně svým
bílím závojem.Mé oči pláčí
smutno je Tvůj polibek lítá
bůhví kde.
Zachumlaný jsi v peřinách
svět o kolo sebe nevnímáš.
Únava Tě schvátila a já
se polibku nedočkala.
Publikoval(a):
slunečnice69, 29.4.2018