Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Duchové

Duchové

H.I.L. Básně » ?nezařazené?

Anotace: jak se mají ti na druhé straně...

Zavřu oči,
vidím duhu,
kolem se točí,
je plna duchů.

Staří známí,
cizí lidé,
nejsou mezi námi,
přitom maj se s klidem.

Nemaj lásku,
nemaj sen,
neznaj sázku,
nechodí ven.

Však neznaj zlost,
nemaj strach,
nemají kost,
rozplynou se v prach.

Otevřu očka,
musím se smát,
z nebe spadne vločka,
tohle nechci znát.

Chci duchem být, nemít starost,
však nejdřív musím žít pro radost…
Publikoval(a): H.I.L., 12.2.2011
Přečteno (114x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, XYX, tajtrdlík, Jiko

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti