Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nebe

Nebe

U řeky sedím
a na nebe hledím.
Na nebe s hvézdami
a několika cestami.

Už se mi chsce spát a spát,
avšak hledím dál a dál,
na nebe černé,
s jediným měsícem.
Bože ne! Již jsem přesycen.

Přesycen krásou,
Co nade mnou splívá,
mně jedinou záchranou,
spánek bývá.
Publikoval(a): AmiCZ, 26.4.2018
Přečteno (64x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Lindos

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 17:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti