Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

.Potulná skupina Shakespeare a spol-S.R.O.

.Potulná skupina Shakespeare a spol-S.R.O.

Lindos Básně » ?nezařazené?

Anotace: O hodnověrnosti oficiálního životopisu bych docela pochyboval...

Oslík a vozík s plachtovím
principál na kozlíku:
"Hyje ty zvíře lenivý
koláček bude medový
když budem mít velkou kliku"

Z hejna hus uprostřed rynku
se jedna kamsi ztratila:
"Rychle jdeme na pečínku
opečem ji na ohýnku
radujem i z mála

Není tak skvělá jako psí
však psi se špatně kradou!
Zkurvený deštivý počasí
snad se přecejen vyčasí
jinak na nás nepřijdou

Všude nás radostně vítají
a těší se na nás"
Komedianti přicházejí
pozor jsou to zloději
to bude zase nesnás

"Náš šéf je doslova génius
a ve všem se vyzná
den co den napíše nový kus
oslíka dokáže přinutit v klus
a husu od kachny pozná!"
Publikoval(a): Lindos, 25.4.2018
Přečteno (56x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Elll, Remy M. Manniac, Lipová, AmiCZ, Klarineb, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti