Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jen jednou jedinkrát

Jen jednou jedinkrát

Jen jednou jedinkrát

Jen jednou jedinkrát
hodit všechny smutky
za hlavu.

Projít s Tebou celou
Prahu.Přejít přes Karlův
most.Pod Orloj se postavi
a dívat se jak Apoštolové
hlavou kývají.

Jen jednou jedinkrát
prožít lásky plnou noc.
Usnout v tvojí náruči
a probudit se s polibkem
na tváři.

Jen jednou jedinkrát
prožít s Tebou krásný
den a vědět že nebyl
to jen sen.

Jen jednou jedinkrýt
kdybys řekl že mě máš
rád.Jen jednou jedinkrát.
Publikoval(a): slunečnice69, 24.4.2018
Přečteno (60x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, děda včela, gogol, Lipová, Lindos, Klarineb

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 22:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti