Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Saw.

Saw.

Modrozelenýma očima Básně » o Životě

Anotace: Dostaň už ze mě ten klíč

Bůh mi dýchá za krk.
Nedá si pokoj.
Sleduje každej můj krok.
Je to stalker.
Zasranej stalker
s blbým smyslem pro humor.
Má čím dál rafinovanější schovky.
Nechá mě počítat do stovky
a pak se schová do nejtajemnějšího zákoutí
odkud na mě bafne a krkem mi zakroutí.
Zdechnu a vzápětí znovu začnu žít.
Hraje si se mnou jako Saw se svejma oběťma.
Baví se tím
co všechno jsem schopna podstoupit
pro svobodu.
Zasranej klíč. Už ho že mě dostaň.
Už ať je pryč!
Publikoval(a): Modrozelenýma očima, 23.4.2018
Přečteno (84x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Gaia., Marcone

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 10:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti