Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

barvy

barvy

mys Básně » ?nezařazené?

Anotace: pro děti

Zelená jak travička,
modrá jako obloha,
žlutá jako sluníčko,
hnědá jako kravička.

Fialová fialka ,
co roste venku na louce,
červená jak jahůdka,
co chutná tuze přesladce.

Oranžový pomeranč,
co někdy je trochu kyselí,
to jsou barvičky pastelek,
namaluji obrázek barevný.

Ten obrázek milému člověku dám,
pro radost pro štěstí,
zkrátka, že ho moc rád mám.
Publikoval(a): mys, 23.4.2018
Přečteno (57x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Lindos

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti