Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ostravsko

Ostravsko

Psavec Básně » ostatní ...

Anotace: Ani se mu nedivím.

Samý smog a popílek,
stěžuje si andílek,
to je vážně o zdraví,
odlétám pryč z Ostravy.

Vydrž milý andílku,
zlepší se to za chvilku,
hutě zavřou, doly též,
čistý vzduch si užiješ.
Publikoval(a): Psavec, 22.4.2018
Přečteno (60x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Těkavý Vasil, gogol, Květka Š., Lindos, děda včela

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 07:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti