Je to On
Je to On
Je to Jack...
Ne je to on,
ten největší šampión..
To on mé srdce vzal,
z mé hrudi ho vyrval.
Byl to on,
hrál při tom ďábelský chór.
To jen on,
ví kde je správný tón.
Démon vše ví,
tvému duchu napoví.
Jen On ví,
kde hledat srdce mí.
Je to Gin,
splní ti přání,
řekneš tři
a už je v báni...
Publikoval(a):
Last, 12.2.2011