Je mi líto
Je mi líto
Je mi líto
Je mi líto když květina
uvadne a ptáče z hnízda
vypadne.
Je mi líto když vítr
lásku odnese a oči
pláčí,srdce krvácí.
Je mi líto hřejivích
vzpomínek,co řeka odnáší
a ptačí zpěv se pomalu
vytrácí.
Je mi líto když slunce
za obzor zapadá cítím
se tak sama.
Je mi líto když pusu
mi nedáš.Když nevidíš
jak chtěla bych se s
tebou milovat.
Je mi líto po lásce
naší mé oči po taji
pláčí.
Je mi líto že tvůj cit
připomíná krápník z ledu
přála bych si poznat tvoji
něhu.
Tak co děláš proč lásku
až na konci svého seznamu
máš.
Publikoval(a):
slunečnice69, 22.4.2018