Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nezlo

Nezlo

V hlavě mám mapu dávných cest
mezi ně občas vstoupí stín
ze tří rozměrů znám šest
ale kde končí-cožpak já vím?

Chtěla bys mě zpátky na milost vzít
říkám je pozdě ale nevím co to znamená
když potleskem či pískotem sál se rozezní
pak utichá a padá opona

Mezi odloženými kostými bloudíme
neboj v hlavě mám mapu dávných cest
nevejdem v katakomby nezabloudíme
ne neznásilním nechám kvést
Publikoval(a): Lindos, 21.4.2018
Přečteno (73x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Elll, Remy M. Manniac, Lipová, gogol, Mirastus, slunečnice69, Těkavý Vasil, Klarineb

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti