Mamince
Mamince
Vykvetla v trávě fialka,
teď ji má ve váze maminka,
čichnu si krásně voní,
to vykvetla jenom pro ni.
Pro nejlepšho člověka,
co o všechny s láskou se stará.
Uklízí,pre,nakupuje
a ještě dělá mnohem víc,
když nejsme doma strachu je se,
je šťastná když nestane se nám nic.
V době nemoci pečuje,
ráno do práce chodí,
po práci zas doma pracuje,
tak toden za dnem chodí.
Proto těm našim maminkám,
patří za vše velký dík,
važme si toho,že je máme,
je to ten největší dárek,
jaký můžeme mít.
Publikoval(a):
mys, 21.4.2018