Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Probuzení

Probuzení

.


za úsvitu mě probudila zelená tráva
a vůně rosy, která na ní ulpívá
někde opodál zpívají červenky a kosi

stromy mi pokrývají obličej stíny
větve se kroutí v nepolapitelných tvarech
a mizí v oblacích

vzduch je jako afrodiziakum
v rukou celého světa

dýchám
žiji


.
Publikoval(a): Amelie M., 19.4.2018
Přečteno (95x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Marcone, Dasahor, Lindos, Mirastus, gogol, děda včela, Klarineb, Těkavý Vasil

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 10:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti