Déšť
Déšť
Kapky deště omývají mou duši.
Duši,která umírá žalem.
Kapkám to na mě moc sluší,
vítr se zamiloval málem.
Vítr, co odfoukne smutek,
a člověk zdá se být pak šťastný,
naivní, že od něj žal utek,
zatímco všechno je zvláštní.
Publikoval(a):
Fender Annie May, 11.2.2011