Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Maska

Maska

Maska

Za maskou ,co život ji
nasadil ukrývá se žena
zraněná.Oči její pláčou
srdce samá jizva duše
sotva dýchá.

Pod maskou své city
skrývá.Srdce upřimné,
co láskou přetéká.
Duše plná něhy na světlo
se vyjít bojí.

Tvář,co dokáže se smát
má masku kamennou od
života nasazenou.Srdce
je samí šrám přesto po
lásce touží dál.

Kdo jí masku sejme kdo
ji obejme.


Život ji naučil že city
se nenosí za upřímnost
se zaplatí,láska bolí.

Oči její pláčou dál.
Publikoval(a): slunečnice69, 18.4.2018
Přečteno (45x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: RózaPek, Remy M. Manniac, Klarineb, gogol, Lindos, Lipová

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 10:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti