Když se budím...
Když se budím...
Anotace: ... a když usínám.
Když se budím do dalšího
z nekonečna kalných rán,
zase se ptám sebe samé,
kdo je sluha a kdo pán.
Když usínám do dalšího
z nekonečna stmívání,
zase se ptám sebe samé,
kdo mne odsud zachrání.
Publikoval(a):
mnich-v-blues, 17.4.2018