Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hledáš

Hledáš

Hledáš

Hledáš lásku,pochopení
duši,co vytvoří souznění
s tou tvojí.

Jestli pak ji nalezneš.
Všude samí spěch.

Každý běží za penězi
kariéra přednost má
láska pomalu umírá.

Hledáš lásku, pohlazení
duši která pochopí tu
tvoji.Slova ,co úsměv na
tváři vykouzlí.Políbení,co
všechny chmury zahání.

Jestli pak to nalezneš
nebo do hrobu sklamaná
ulehneš.

Kariéra,peníze všude samí
stres.City každý skrývá
láska pomalu umírá.
Publikoval(a): slunečnice69, 17.4.2018
Přečteno (57x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: RózaPek, Makaveli, Lindos, Remy M. Manniac, Klarineb, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti