Starý jazzman
Starý jazzman
Anotace: Trochu nesmyslné, přiznávám...
Když jsem byla smutná
mi do pokoje vlez
otevřeným oknem
a začal tam hrát jazz.
Až mi zas bude lépe,
až bude hezčí svět,
tak vlezu zas já k němu
a jazz mu vrátím zpět.
Publikoval(a):
mnich-v-blues, 16.4.2018