Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Svět je divnej

Svět je divnej

Na rozum by se hledět mělo,
ale vzhled má dvakrát více kilo.

Fantazii smyla se křídla,
asi se začnu báti mýdla.

Všechno ztrácí svou hodnotu,
chtělo by to nějakou chlupatou pokutu.

Od prvních tříd číst musíte umět,
ale nikdo Vás nenaučí tomu porozumět.
Publikoval(a): AmiCZ, 15.4.2018
Přečteno (72x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: RózaPek, Mirastus, gogol, Lindos, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 03:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti