V stínech...
V stínech...
Anotace: Anonym:Kdyby nebyl čas všechno by se stalo najednou.
V stínech času ukrytý v kapradí
obtisk věčnosti za velkou dávnou zdí
na špičce štětce v barvách impresse
jak ranní touhy co vítr odnese
za zeď za obzor někam do dáli
a i když je odnesl přesto zde zůstaly
Publikoval(a):
Lindos, 15.4.2018