Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tiché (ne)milování

Tiché (ne)milování

Jera_lu Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Mohou se do sebe zamilovat dvě ticha?

Ticho...
Ticho v mém těle
holé nic se chopilo moci
nehodna lásky, nehodna tebe
umírám sama uprostřed noci.

Bez jediného polibku
bez nenaplněné touhy
táhlá je má smrt
tak, jak život je dlouhý.

Mé jiskřičky v očích
již zmizely zcela
z iluzí o naší lásce
doslova jsem oneměla.

Nejsi tu, ni nebudeš
to jen v představách
mě dychtivě miluješ
růže nosíš mi
věrnost slibuješ...

Však skutečnost jiná je
-dvě duše, co smát se chtěly
dva lidé nesmělí
co milovat se nesmějí...

Do očí si hledíme
a mlčíme.
Publikoval(a): Jera_lu, 14.4.2018
Přečteno (242x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ivankaaknavi, Lipová, gogol, Lindos, Mirastus, slunečnice69, Remy M. Manniac

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 01:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 25 stránek.
roboti