Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Má to cenu?

Má to cenu?

Demokracie, svoboda,
všechno dokola,
zas a znova.
Je pondělí a zítra sobota...

Zevnitř mě hryzá vědomí,
že to, co bylo přijde zas,
vše dobré i zlé vrátí čas.

Život je honba za energií.
Kvůli ní si hledáme práci,
není to fér,
žijeme v bytě nebo v paláci.

Občas mám pocit,
že energii toho věnujeme tolik...
A na sebe máme času kolik?

Nevím proč...
Pocit svobody nenaplňuje mou mysl.
Postrádá to vše pro mne smysl.

I když něco skončí,
vrátí se to zas,
vše dobré i zlé vždycky vrátí čas...
Publikoval(a): AmiCZ, 14.4.2018
Přečteno (58x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Lindos, Mirastus, Remy M. Manniac, Makaveli

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti