Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hŕstka zrna, Trezor srdca

Hŕstka zrna, Trezor srdca

HŔSTKA ZRNA

Čo sa mi ušlo z lásky?
Vytrúsené klásky,
plevy, ostne, mrva.

I v mrve, keď ju preveješ
nájdeš hŕstku zrna.


TREZOR SRDCA

V trezore srdca mnohé mená
ako vzácnosť schovávam.
Voňajú v nich dávne sená
prvá láska nedosnená,
zlatohrivé strniská
i čas, ktorý už nemám.

V trezore srdca sa hrabem sama.
Publikoval(a): anna41, 14.4.2018
Přečteno (99x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, děda včela, Těkavý Vasil, Mirastus, gogol, Lindos

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 01:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 18 stránek.
roboti